Glasvezel aansluiting

Afgelopen weekend is er dan een brief gekomen van T-Mobile dat Open Dutch Fiber ook voor Groenhoven glasvezel zal gaan aanleggen in het eerste kwartaal 2023.

Het betreft een GRATIS aansluiting (soort stopcontact) in de woning.

Of je ook gebruik gaat maken van deze mogelijkheid is niet van belang.

Wat WEL heel erg belangrijk is, is dat je deze aansluiting laat maken, anders kunnen de mensen boven je GEEN GEBRUIK maken van de voorziening.

De daadwerkelijke aansluiting laat nog even op zich wachten, minstens tot ALLE BEWONERS van Groenhoven zich hebben aangemeld!

Meld je aan via Open Dutch Fiber Home. Geef daar je adresgegevens door of bel met 088 1633633.

Je hoeft bij het invullen van de postcode-check geen toevoeging in te vullen, alleen dan kun je je gegevens invullen.

Motiveer je buren om mee te doen, ook voor het nut van de medebewoners!!

Glasvezel, de feiten.

  • Er is toestemming om het glasvezel aan te leggen door Dutch Open Fiber, zo lang zij voor de kosten opdraaien. (nagetrokken bij de beheerder)
  • Niet T-Mobile legt iets aan, maar Dutch Open Fiber. Dit gaat dus om het aanleggen van de ‘kabel’ niet om een abonnement.
  • Ook bij mij zijn mensen aan de deur geweest, maar deze aansluitingen kunnen nu nog niet gemaakt worden, want geen ‘stopcontact’ in de woning, daarvoor was de brief van T-Mobile en Dutch Open Fiber. Eerst moeten de voorzieningen komen en pas daarna kan men aansluiten. 
  • Als er eenmaal glasvezel ligt in het complex en er dus een stopcontact is in de woning, staat het een ieder vrij om een abonnement af te sluiten bij wie ze dat al dan niet willen. Het is zeker niet verplicht. Het aanleggen van de kabel daarentegen is wel aan te raden omdat anders ook anderen geen gebruik kunnen gaan maken van het nieuwe systeem.
  • Het is niet KPN, T-Mobil, Vodafone of wie dan ook die DE KABEL AANLEGT, dat wordt gedaan door Dutch Open Fiber. Nadat zij de kabel hebben binnengebracht in de appartementen, kan men een provider van keuze nemen. Dus voor de duidelijkheid, er is eerst iemand die de kabel en de aansluiting maakt, daarna kan er worden gekozen voor een abonnement.