Bewonersraad April 2021

  • Een nieuwe versie van het Huishoudelijk Reglement is gemaakt en als opzet voorgelegd aan de BR. In de volgende BR zal het uitgebreid worden besproken en hopelijk worden aangenomen.
  • Wegens de coronaregels zal het helaas nog steeds niet mogelijk zijn in mei een fysieke Algemene Leden Vergadering (ALV) te organiseren. Er is een kans dat het in juni wel mogelijk zal zijn. Daarom hebben we besloten de ALV een maand uit te stellen. U krijgt hierover nog bericht van Rappange, maar omcirkel 23 juni 2021 alvast in uw agenda.
  • Er is ingestemd om voor de herkenbaarheid van de torens voor de hulpdiensten torennummering op de plinten aan te gaan brengen. Een ontwerp is gemaakt met passende maten en lettertypes. Het wachten is nu op offertes.
  • In deze vergadering is ook stilgestaan bij de toekomstige rol van de VVE bij kozijnvernieuwingen op initiatief van individuele eigenaren. Hoewel eigenaren individueel verantwoordelijk zijn voor een dergelijk proces, zou de VVE een faciliterende rol kunnen spelen hierbij en zo eigenaren ook kunnen helpen om deze stap te zetten. Een complex met toekomstbestendige kozijnen is immers in het belang van alle eigenaren.