Collectieve berging Toren 6&7 vraagt om opruiming

Eigenaren met een tweekamer-appartement hebben geen individuele maar een collectieve berging om spullen in op te bergen. Als u zo’n eigenaar bent en woont in Toren 6 of 7 heeft u misschien al ervaren dat deze berging helemaal vol staat en nodig opgeruimd moet worden.

Aangezien de bergingen niet aan de VVE toebehoren maar aan de bijbehorende eigenaren is het ook aan de betreffende eigenaren om een opruimingsactie op te zetten. Afgelopen jaar is zo’n actie op touw gezet in de collectieve berging van T7 en T8 en deze functioneert nu een stuk beter.

Onze voormalig torenvertegenwoordiger uit T7 heeft reeds het een en ander aan voorwerk gedaan maar is vanwege tijdgebrek geen lid meer van de Bewonersraad en heeft ook het trekken van dit project losgelaten.

Als Bewonersraad doen wij daarom bij dezen een oproep aan de eigenaren van tweekamer-appartementen in T6 en T7 om het voorbeeld van T7 en T8 te volgen. De BR is bereid mee te denken en te fungeren als verzendhuis van door u opgestelde brieven. Ook voor tips en tricks kunt u de Bewonersraad benaderen: bewonersraad@vvegroenhoven.nl.