Zomer opruiming!

Nu de zomer tijd weer gaat komen is het een aanrader om de balkons eens goed op te ruimen/leegmaken. Het aanzicht van ons wooncomplex wordt hierdoor verbeterd, want een overvol balkon is ook zichtbaar van buiten af. En er ontstaat meer ruimte op uw balkon, daar kunt u in de zomertijd goed gebruik van maken.

Uw mag uw balkon ophogen. Hieraan zijn wel eisen aan verbonden, i.v.m. de belastbaarheid van de balkons. De “leefruimte “ wordt hierdoor vergroot. Wel is het noodzakelijk dat u eerst toestemming vraagt aan de Bewonersraad.

De eisen, waaraan het ophogen van het balkon moet voldoen, staan beschreven op het VvE Groenhoven portaal.

U gaat naar https://portalen.rappange.com/poelwijck of ga naar www.vvegroenhoven.nl waar ook een koppeling naar het portaal wordt aangegeven. Via de beheerder/administrateur heeft u ooit een activatiecode gebruikersnaam en wachtwoord hiervoor ontvangen.

Klik in het linkermenu op ‘Documenten’ en daarna op de map ‘Balkonophoging’. Ook ziet u hier de tekeningen voor het ophogen van de reling.

En als op het balkon de “leefruimte” groter  is geworden, dan kunt u daar wellicht ook wat extra groen plaatsen. Dit wooncomplex heet ten slotte Groenhoven!!!

Veel plezier en een fijne, warme, lange zomer!!!

Bezoekers

004887
Views This Year : 902